Blog

Akční letenky do italského Bergamo pořídíte nyní i pod tisíc korun. Z pražského letiště Václava Havla můžete letět na sever Itálie již za 765Kč. Nejlevnější termín v době publikování akce je 6. - 10. září, letenky najdete v našem vyhledávači nebo na webu Ryanair. Z Bergama se také velmi rychle přesunete do Milána, za krátký čas tak můžete poznat...

New York, známý také jako "Velké jablko", je jedním z nejikoničtějších a nejživějších měst na světě. Toto město, které nikdy nespí, nabízí nekonečné množství zážitků, ať už jde o kulturu, architekturu, historii nebo zábavu. Každý cestovatel najde v New Yorku něco, co ho zaujme a nadchne. Město se skládá z pěti městských částí – Manhattan, Brooklyn,...

Istanbul, jediná metropole na světě, která se rozkládá na dvou kontinentech – Evropě a Asii, je městem plným historie, kultury a architektonických zázraků. Toto fascinující město, dříve známé jako Byzantion a Konstantinopol, bylo hlavním městem tří velkých říší: Římské, Byzantské a Osmanské. Dnes Istanbul představuje jedinečné spojení starověkého a...

Dublin, hlavní město Irska, je fascinující destinací, která nabízí bohatou historii, živou kulturu a přátelskou atmosféru. Toto město na východním pobřeží Irska, založené Vikingy v 9. století, kombinuje starobylou krásu s moderním životním stylem, což z něj činí ideální místo pro každého cestovatele.

Rio de Janeiro, často označované jako "Cidade Maravilhosa" (Nádherné město), je jedním z nejvíce ikonických a živých měst na světě. Toto brazilské město, známé svými ohromujícími plážemi, pulzujícím nočním životem a karnevalovou atmosférou, nabízí návštěvníkům nekonečné možnosti, jak strávit nezapomenutelný čas.

Sydney, největší město Austrálie a hlavní město Nového Jižního Walesu, je dynamickou metropolí, která kombinuje moderní urbanismus s nádhernými přírodními scenériemi. Toto ikonické město je známé svým přístavem, nádhernými plážemi a kulturním bohatstvím.

Reykjavík, hlavní a největší město Islandu, je fascinující destinací plnou kontrastů, kde se moderní kultura mísí s bohatou historií a ohromující přírodou. Toto malé, ale živé město leží na jihozápadním pobřeží Islandu a je obklopené dechberoucími krajinami vulkanického původu.

Využijte akčních letenek s aerolinkou Swiss a leťte do Dominikánské republiky již za 13215Kč. Zpáteční tarify z Mnichova do Punta Cana rezervujete v našem systému. Nejlevnější termín v době publikování akce je 30. 9. - 7. 10. Na cestě Vás čeká jeden garantovaný přestup v Curychu.

Prodlužte sobě nebo celé rodině prázdniny a leťte v září do dánského Billundu, kde se nachází jeden ze čtyř evropských Legolandů, ale také aquapark Lalandia. Zpáteční letenky z Vídně koupíte nyní už za 985Kč, například na termín 18. - 21. září. Hledejte v našem vyhledávači!

Babí léto v Itálii extra levně? Užijte si Toskánsko a leťte z Prahy do Pisy už za 941Kč. Akční letenky najdete v našem vyhledávači. V době publikování akce je nejlevnější termín 16. - 24. 9. Máte tedy dostatek času na prozkoumání samotné Pisy i celého Toskánska.

Využijte možnosti vyrazit do tepla i v zimní sezoně. Aerolinka Vueling nyní nabízí first minute letenky na leden 2025 za skvělé ceny. Letět na Lanzarote z Prahy můžete již za 2689Kč! Čeká Vás jeden přestup v Barceloně. Letenky koupíte v našem vyhledávači například na termín 21. - 28. 1.

Akční letenky z Prahy do Londýna patří k největším jistotám. I tento týden se v nabídce rezervačních systémů objevily letenky na podzimní termíny již za 580Kč s aerolinkou Wizz. Opět platí, že nejlevněji letí členové Wizz Discount Club, cena bez placeného členství je mírně vyšší, pořád se ale pohybuje na hranici 1000Kč, takže se výlet do britské...

Další dnešní akční letenky Vám dnes doporučujeme s aerolinkou Wizz. Proletět se můžete z Prahy do Albánie, konkrétně do Tirany. Zpáteční letenky koupíte nyní jen za 920Kč. Nejlevnější tarify jsou dostupné pro členy Wizz Discount Club. Bez členství si lehce připlatíte, akce se ale i tak rozhodně vyplatí! Příkladem je termín 16. - 21. října, hledat...

Nízkonákladová aerolinka Norse přichází z další vlnou akčních letenek za Atlantský oceán. Letenky z Berlína do New Yorku pořídíte nyní za neuvěřitelnou cenu - 6266Kč! K dispozici je řada termínů především na září a dále na podzim. V nabídce jsou také odlety z jiných evropských měst nebo další americká města, třeba Miami.

Netradičně na našem portálu, který je zaměřen převážně na letenky a leteckou dopravu, musíme vyzdvihnout dnes publikovanou akci na autobusové jízdenky na Slovensko. Dopravce LeviTour startuje novou linku z Plzně, přes Prahu a Brno do Bratislavy a dalších slovenských měst. Pozornost ale vzbuzují jízdenky na celý následující týden. (tedy od 22. do...

Podnikatel Radim Januča, který vlastní také známou dopravní společnost RegioJet, se rozpovídal v rozhovoru pro ekonomický deník E15. Zmínil například, že založit novou leteckou společnost a začít provozovat lety po Evropě by nebyl problém a poodhalil plány na prodej RegioJetu.

Akční letenky do USA jsou v posledních letech velkou raritou. Teď ale začíná svítat na lepší časy. Aerolinka LEVEL představila promo tarify na začátek roku 2025, konkrétně můžete letět z Prahy do Bostonu s přestupem v Barceloně už za 249€, což odpovídá zhruba částce 6350Kč. Z Bostonu se pak zhruba za 4 hodiny dostanete vlakem nebo autobusem i do...

Akční letenky z Bratislavy na našem webu chyběly dlouho, odstartujeme to ale velkou peckou! Z bratislavského letiště M. R. Štefánika můžete letět v září nebo říjnu do Kataru, letenky tam i zpět do Dauhá vycházejí nyní jen na 5565Kč. Poletíte s aerolinkou Pegasus a čeká Vás jeden pohodový přestup na letišti v Instanbulu. Aerolinka létá do Dauhá vždy...

Rhodos je destinací, která nabízí něco pro každého – od nádherných pláží a historických památek až po skvělou gastronomii a živou kulturu. Tento ostrov vás jistě okouzlí a poskytne vám nezapomenutelné zážitky.

Poznejte krásy severského Dánska. Leťte do Kodaně v září za extrémně nízké ceny. Letenky z Prahy pořídíte nyní jen za 740Kč! Levné letenky najdete po celý podzim, nejlevnější termín v době publikování akce je 24. - 28. září. Rezervujte ve vyhledávači na našem webu.

Leťte do druhého největšího města Francie, do hlavního města Provence. Z pražského letiště koupíte letenky do Marseille již za tisícovku - tedy přesněji za 1062Kč. Levné termíny najdete především v září, příkladem v době publikování akce je tarif od 3. 9. do 10. 9. Užijete si tak příjemné počasí a atmosféru přímořské destinace a přístavu ještě na...

Po třinácti letech se dnes Praha dočkala přímého spojení s Egyptem. Avizovanou linku do Káhiry dnes spustila prvním letem letecká společnost EgyptAir. Linka určená především pro české dovolenkáře je výbornou volbou také pro přestup na lety do Afriky.

Užijte si ikonickou Sicílii i mimo hlavní dovolenkovou sezonu. Akční letenky na italský ostrov najdete nyní z Prahy u za 1260Kč. Poletíte na letišti v Katánii. Nejlevnější termín v době publikování akce je 1. - 8. října a letenky najdete v našem vyhledávači, kde si můžete nově porovnat nabídky prodejců a aerolinek na jednom místě!

Chybí Vám pohled na fascinující provoz letadel, když zrovna necestujete? V Praze najdete několik míst, kde můžete pozorovat přistávající/startující letadla nebo samotný provoz na letišti Václava Havla. Ty nejlepší jsme pro Vás sepsali do tohoto příspěvku.

Komplikace s dopravou zavazadel do cílové destinace, které v nedávné době postihly české cestovatele odlétající z letiště Václava Havla v Praze, nyní začínají řešit první cestovní kanceláře. Skupina cestovních kanceláří DER Touristik, která zahrnuje také cestovní kanceláře Fisher a Exim Tours, již přišla s kompenzačním programem pro své klienty.

Užijte si dovolenou u moře i na podzim. Letět můžete do turecké Antalye do pětihvězdičkového hotelu Dream World Palace už za 12057Kč! V ceně máte letenky Praha - Antalya, ubytování na 6 nocí s all-inclusive nebo třeba soukromou písečnou pláž s barem v ceně. Hotel má výborné recenze od hostů.

Levné letenky z Prahy do romantické Paříže najdete na našem webu nyní už za 978Kč. Akční tarify najdete na celé září a říjen, nejlevnější termín je aktuálně 20. - 29. září. Levné letenky ale pořídíte i na řadu dalších termínů, třeba i na prodloužené víkendy, tak neváhejte a cestujte! Letenky najdete ve vyhledávači nahoře.


Další články:

Přidejte se do odběru novinek